0755.671.440 / 0757.168.781
Cheratina Deluxe Saten Profund

Cheratina Deluxe Saten Profund

192 RON 240 RON
   

Extensii cu cheratina DELUXE

- inovatie in domeniul extensiilor de par prin calitatea net superioara

- par natural hidratat si proteinizat

- suvita perfect tunsa drept la varfuri, ratie de par grad 5

- calitate ultra remy DELUXE, par moale si matasos, NU SE INCURCA!!!

- garantat pentru o purtare indelungata , chiar si pentru 2 refolosiri

Fabrica de Extensii iti pune la dispozitie cele mai calitative extensii de par pe baza de cheratina (la cald) existente la ora actuala pe piata romaneasca. Extensiile de par cheratina fabricate de noi sunt de o calitate incontestabila, 100% din firele unui set sunt par uman de calitate remy. Cheratina din capete este foarte bine atasata si fabricata din cheratina pura (substanta nutritiva proteica ce hraneste firul de par in profunzime) si nu afecteaza firul de par. Seturile de extensii cheratina au o ratie mare de par, ceea ce inseamna ca 90 % din firicelele de par au aceeasi lungime. Astfel se creaza efectul mult dorit de extensii drepte si nu filate.

Alege din varietatea de culori, lungimi si gramaje!

Extensiile de par natural cu cheratina comercializate de noi sunt destinate chiar si celor mai pretentioase cliente, deoarece intrunesc cele mai exigente specificatii de calitate: calitatea firului de par, calitatea cheratinei, calitatea manoperei dar si gramajul unic , executat pe comanda speciala.

  • ASISTENTA SPECIALIZATA
  • SCHIMB DE CULOARE GRATUIT
  • SHOWROOM BUCURESTI 0748229809
  • REDUCERI COLABORATORI

Fabrica de extensii.

    Despre noi
  • Suntem specializati în productia si comercializarea de extensii de par natural de cea mai buna calitate si beneficiem de un grup creativ, care permanent oglindesc cerintele clientilor in colectiile noastre
Copyright © 2011 - 2023 Fabrica de Extensii. All Rights Reserved.